nl
Reserveren

Omgeving

Eten, Drinken & Uitgaan


Zeeland heeft tal van echte Zeeuwse producten. Probeer bijvoorbeeld eens een Oosterscheldekreeft, drink een Zeeuws wijntje, geniet van een lekkere Zeeuwse bolus of doe gezond en eet één van Zeeuwse groenten.

Lekker genieten van culinaire specialiteiten kunt u in een café of in één van de talrijke restaurants in de omgeving, de keuze is aan u...!Renesse
Grand Cafe & Barbeque Restaurant ’Helder’
"Onze passie is eerlijk en goed eten. Op het menu staan zo veel mogelijk gerechten die gemaakt zijn van verse ingrediënten en producten uit de omgeving. Helder is meer dan restaurant. Helder is genieten..."


Steakhouse Mexicaan ’The Green Parrot’

Met variatie aan gerechten en een goede prijs & kwaliteit verhouding bent u van Harte Welkom bij de Green Parrot in Renesse. Eigenaren Brian en Natascha heten u van harte welkom voor een fantastisch etentje en/of een heerlijke cocktail!


Brasserie Nelsons

Voor welke gelegenheid u ook bij Nelsons binnen stapt. Door de warme, ontspannen en relaxte uitstraling, voelt u zich gelijk helemaal op uw gemak. Dé plek voor een lekkere lunch of een gezellige borrel bij de open haard.

Scharendijke

Tat’s Patat
Stop tijdens een wandeling of fietstocht eens bij Tat’s Patat. Heerlijke friet, snacks, ijsjes en dranken met daarbij een geweldig uitzicht over het Grevelingenmeer!


Eetcafe Salud!

Gezellige eet- en drinkgelegenheid, gastvrijheid hoog in het vaandel. Genoteerd in misset cafe top100. Streek- en seizoensprodukten, mooie menukaart.


Natural High

Wij hebben een uitgestrekt terras en een prachtig restaurant. Je kunt bij ons een lekker drankje doen, heerlijk a la carte dineren of genieten van een gezellig groepsarrangement.


Burgh-Haamstede

Restaurant ’t Oliegeultje
Geen idyllischer uitzicht op de Oosterschelde, dan op het
prachtige terras van ‘t Oliegeultje te Burghsluis, kan een
mens zich niet wensen.
Bij mooi weer danst de zon op het spiegelgladde water en
liggen de zeilbootjes ongeduldig te wachten op wat meer wind.
Het is dan ook niet verwonderlijk dat het hier, weer of geen weer,
goed vertoeven is.


 

Satisfaction Guaranteed - Best Deal

Reserveren

Selecteer de data van uw verblijf in om de beschikbaarheid te controleren, altijd gegarandeerd de laagste prijs!

van
tot

Blijf op de hoogte van onze specials

Wij hebben uw inschrijving goed ontvangen. Bedankt voor uw interesse!
Gelieve een geldig e-mailadres op te geven