nl
Reserveren

Omgeving

Natuur


Kilometerslange dijken om vogels te kijken, overal water, moerassen. Maar ook strand, duinen, bos aan zee en een vriendelijk polderlandschap met mooie dorpen. Schouwen-Duiveland is de Kroon op Zeeland.

Kop van Schouwen
Zo uitgestrekt dat je elkaar nooit voor de voeten loopt. Onder prachtige wolkenluchten, in steeds ander licht. Op weg naar de stilte van Schouwen, (lees meer....)

Wandelen in Zeeland
Met haar grote diversiteit aan natuur en cultuur is Zeeland een paradijs voor wandelaars. Vrijuit wandelen in een van de vele natuurgebieden, slenteren langs het strand, of een ontdekkingstocht met GPS. Of het nu een wandeltocht of een wandelvakantie is: Zeeland ligt aan je voeten (lees meer...)Plan Tureluur
Nationaal Park Oosterschelde is een wereld van getij, wind, en vooral water, veel water. Bij eb droogvallende slikken en platen verdwijnen weer als de vloed opkomt, (lees meer...)

Rondje Pontje
Tussen de vertrekpunten van de pontjes kun je zelf de mooiste routes uitstippelen aan de hand van het fietsroutenetwerk. Je kunt er ook een meerdaagse tocht van maken, (lees meer...)

Speurtochten, Strandjutten en andere spannende tochten
In de boswachterij Westerschouwen ligt het grootste bos van Zeeland. Ga eens bij het vallen van de avond het bos in. In de schemering verlaten de reeën hun beschutting om kruiden en eikels te zoeken, (lees meer...)

Natuur & excursies
De Zeeuwse natuurgebieden zoals de Kwade Hoek, Prunje, Westerschouwen, Oosterschelde, Oranjezon, het Zwin en het Verdronken Land van Saeftinghe zijn prachtig om te verkennen. Met een gids zie je vele malen meer dan wat je zelf zou hebben gevonden. Een goede reden om je aan te sluiten bij een natuurexcursie (lees meer...)

Satisfaction Guaranteed - Best Deal

Reserveren

Selecteer de data van uw verblijf in om de beschikbaarheid te controleren, altijd gegarandeerd de laagste prijs!

van
tot

Blijf op de hoogte van onze specials

Wij hebben uw inschrijving goed ontvangen. Bedankt voor uw interesse!
Gelieve een geldig e-mailadres op te geven